Feest In Het Park 2012 – gratis naar Absynthe Minded en enkele anderen op 26.08

door Bart Somers

De organisatoren van Feest In Het Park zijn zeer blij dat Oudenaarde en zijn inwoners hun evenement met open armen ontvangen. Een festival brengt toch ook wat overlast mee.

Feest in het Park pakt daarom dit jaar opnieuw uit met een gratis festivaldag, en wil hiermee Oudenaarde en haar buurtgemeenten bedanken voor de jarenlange steun. Uiteraard is iedereen welkom om op zondag 26 augustus gratis te komen meegenieten van optredens van Absynthe Minded, Beenie Man, Merdan Taplak, Internationals, The Inspector Cluzo & the fb horns, El gringo van The Glimmers en veel meer.

Je moet er wel iets voor over hebben. Er zijn twee opties om dat gratis ticket te verkrijgen: of je surft naar de website van Het Nieuwsblad op www.nieuwsblad.be/feestinhetpark, of je bestelt een pintje in het officiële Fi:hP café, Kaffee Hyppo, St. Walburgastraat 17 in Oudenaarde, en je vraagt er meteen je ticket bij.

Dit alles werd mogelijk gemaakt met de steun van het Stadsbestuur van Oudenaarde. Een combiticket is in principe voldoende om op zondag toegelaten te worden op het festivaL, zolang de maximum capaciteit niet is bereikt. Met een zondagticket krijg je wel voorrang. De organisatoren raden dan ook alle combi-ticket eigenaars aan zo’n gratis ticket te reserveren.

De mensen achter het festival willen ook nog even meegeven dat ook de voorverkoop van de betalende dagen nog steeds loopt als een trein. Er zijn wel nog voldoende tickets te verkrijgen, maar je doet er best aan die in voorverkoop te kopen. Meer info over tickets vind je op www.feestinhetpark.be. Op die website zou je normaal gezien ook al de uurschema’s moeten vinden. Op die manier kan je alvast je festivalbezoek plannen.

Op Feest in het Park kan je vanaf donderdag 23 augustus t.e.m. zondag 26 augustus de festivalzomer afsluiten met concerten van onder meer The Dandy Warhols, Kelis, Black Box Revelation, Cassius, Goose, Groove Armada, Arsenal, Beenie Man, Jah Cure, Kraantje Pappie, Absynthe Minded, Trixie Whitley, Fat Freddy’s Drop, Felix da Housecat, Erol Alkan, Aeroplane, The Magician, De Jeugd van Tegenwoordig, ‘t Hof van Commerce en vele anderen.