Feest In Het Park 2012 Oudenaarde – Line up geeft Goose en andere geheimen prijs

door Bart Somers

Feest in het Park pakt ook in 2012 uit met een aantal klinkende namen. Een eerste grote naam die de organisatoren aankondigen is Goose. De heren uit Kortrijk genieten nog steeds een ijzersterke live-reputatie, en willen dit op Fi:hP nogmaals komen bewijzen.

Nog meer dance-geweld in de vorm van Cassius. De twee heren staan al jaren aan de top van de dance-scene, en komen naar de Donkvijvers afgezakt voor een dj-set. En met Arsenal haalt het festival één van de populairste bands van het moment in huis. Andere populaire Belgen op de affiche zijn School is Cool, Trixie Whitley en The Magician.

Feest in het Park slaagt er al jaren in om het kruim uit de reggae/dancehall wereld naar Oudenaarde te halen, en heeft met Fat Freddy’s Drop ook letterlijk een vette vis aan de haak geslagen. De band uit Nieuw Zeeland brengt een unieke kruisbestuiving tussen reggae en soul, en doet daarmee moeiteloos de AB in Brussel vollopen. Deze zomer exclusief op Feest in het Park. De Jamaicaanse superster Jah Cure, maar ook The Slackers, Jah Mason en David Rodigan houden halt in Oudenaarde. Verder komen de populaire jongens van De Jeugd van Tegenwoordig, electroclash-held Felix da Housecat en Erol Alkan langs. Shy fx ft. Stamina Mc en Drumsound & Bassline Smith voorzien het festival van de nodige drum ’n bass. Zoals gebruikelijk biedt de line-up een interessante mix van de betere namen uit pop, rock, drum’n bass, reggae en dance.

Feest in het Park loopt dit jaar van 23 t.e.m. 26 augustus, en dit nog steeds op de vertrouwde locatie aan de donkvijvers in Oudenaarde. Een volgende reeks namen, ticketinfo en meer nieuwigheden maakt het festival de komende weken nog bekend. Hou Indiestyle en www.feestinhetpark.be in de gaten.

De eerste namen op een rij:

GOOSE
CASSIUS dj set
FAT FREDDY’S DROP
ARSENAL
JAH CURE
FELIX DA HOUSECAT
TRIXIE WHITLEY
EROL ALKAN
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG
SCHOOL IS COOL
JAH MASON
THE MAGICIAN
SHY FX ft. STAMINA MC
THE SLACKERS
DRUMSOUND & BASSLINE SMITH
DAVID RODIGAN