Feest In Het Park 2013 – line up Fi:hP lost eerste namen, o.a. Flogging Molly en The Van Jets bevestigd

door Bart Somers

Feest in het Park pakt voor zijn achttiende editie uit met de eerste 10 namen. De eerste grote act is Flogging Molly. Met hun kruisbestuiving tussen Ierse folk en punkrock zijn de Amerikanen absolute top in hun genre. Nog meer rock ’n roll wordt verwacht met de komst van The Van Jets. En Absynthe Minded wil hun beresterke concert van vorig jaar graag nog eens overdoen.

Voor liefhebbers van reggae zakt niemand minder dan Collie Buddz af naar Oudenaarde. Ook Groundation, de belangrijkste exponent van de Amerikaanse reggae, pronkt dit jaar op de affiche. Even Amerikaans, zij het met soul, is Queen of Funk Sharon Jones & The Dap Kings, twee jaar geleden nog zelf door Prince verkozen tot Zijn voorprogramma. Voor de danceliefhebbers komt Fi:hP meteen met kleppers van formaat: Buraka Som Sistema en Crookers. En ook bassmusicproducers Camo & Krooked ft. Mc Youthstar en dubstepgrootheid Jakwob bevestigen hun komst.

Feest in het Park 2013 vindt plaats van 22 tot en met 25 augustus, aan de vertrouwde Donkvijvers van Oudenaarde. Een volgende reeks namen, ticketinfo en meer nieuwigheden volgen zeer binnenkort. We houden jullie zo vaak mogelijk op de hoogte. Wero ok regelmatig een blik op de website van het festival.