Festival Dranouter 2012 – datum bekend, tickets goedkoper voor snelle beslissers

door Bart Somers

De nieuwe data voor Dranouter Festival zijn bekend. We krijgen in 2012 3 dagen muzikaal feest op 3 – 4 – 5 augustus. De ticketverkoop start op 09.12, meer info hier

Je leest het goed: Dranouter Festival wordt opnieuw een 3-daags festival. De donderdag wordt geen volwaardige festivaldag meer. De organisatie wil zich net als in het verleden weer volledig focussen op de vrijdag, zaterdag en zondag van het eerste weekend van augustus. Die dagen zal er een volledige line up zijn op meerdere podia, net als de voorbije jaren. Op donderdagavond nemen ze de traditie terug op van de aanloopavond met één feestband en enkele fijne dj’s. Deze avond is gratis voor iedereen die een driedaagsticket heeft, anderen betalen een kleine toegangsprijs.

Op 9 december start Dranouter met de ticketverkoop en dit met een speciale vroegboekactie. Wie boekt VOOR 15 januari krijgt z’n weekendticket + campingticket aan de voordeelprijs van 100€. Wie alvast zeker wil zijn van zijn plekje op de weide of nog een leuk eindejaarscadeau zoekt moet niet meer twijfelen: €100 voor het volledige festival. Voor die prijs krijg je een weekendticket voor de drie festivaldagen op 3-4 & 5 augustus, kom je gratis binnen op de aanloopavond op donderdag 2 augustus en krijg je een campingticket waarmee je vanaf 2 augustus kan kamperen.

Deze actie is geldig tot 15 januari, wees er dus snel bij. Na die datum komen ook losse dagtickets, tweedaagse tickets en driedaagse tickets op de markt aan de normale prijzen.

Van zodra de eerste artiesten bevestigen, brengen we jullie graag op de hoogte. Ook in 2012 wil Dranouter 200% inzetten op gezinsvriendelijkheid, milieubewust organiseren en een toegankelijk festival voor iedereen.

Festival Dranouter website