Forest Swords, 7 andere bevestigingen en een nieuwe podiumindeling voor Pukkelpop 2017

door Joppe Peeters

Vandaag voegde Pukkelpop 8 namen toe aan de affiche. Dat zijn Forest Swords (foto), Anna of the North, Témé Tan, RAY BLK, Supreems, DC Salas, Bjeor en DMT Lemons. Het festival loste ook de podiumindeling. Hier check je welke artiest op welke stage speelt.

De organisatie maakte vandaag ook bekend dat de podia dit jaar enkele veranderingen zullen ondergaan. De Shelter, voor het stevigere gitaarwerk, en de Wablief?!, waar beloftevolle Belgen altijd het beste van zichzelf gaven, zijn vanaf nu verleden tijd. Artiesten die normaal in die tenten thuishoorden, spelen nu gewoon op de andere stages. Op zaterdag zal je in de Marquee bijvoorbeeld enkel Sheltermuziek horen, dankzij groepen als At the Drive-In of Steak Number Eight. De nieuwe podia van vorig jaar, Lift en Booth (respectievelijk gewijd aan opkomend talent en dj’s), bleken een succes enworden dit jaar verder uitgebreid en verfijnd.

Pukkelpop gaat door van woensdag 16 augustus tot en met 19 augustus. Tickets en info vind je op de website van het festival.