Geruis wil concertwerking in clubsfeer neerzetten in Dendermonde

door Jacky Ypzsilon

Een eigen concertwerking in de clubsfeer neerzetten, en dit in BelgicaBis te Dendermonde, dat is de bedoeling van het gloednieuwe Geruis. Met een mix van vernieuwing en bekende geluiden, verrassing en avontuur, moet er een frisse wind waaien door de live-beleving in de Oost-Vlaamse stad.

Voor de eerste editie op 10.10 pakte de organisatie zwaar uit met onder meer Stuff. en Lefto, wat meteen goed was voor een uitverkochte zaal. Ondertussen staat de jonge vereniging al af te tellen naar editie drie, op zaterdag 5 december. Het Nederlandse DeWolff zal die avond halt houden voor een exclusieve Belgische show. Even daarvoor zullen de lokale helden van Harpp de zaal al opwarmen met muziek die, net als die van de hoofdact, moeilijk onder één noemer te catalogeren valt, maar in ieder geval naar smerige geluiden van enkele decennia geleden ruikt.

Tickets kosten, afhankelijk van de formule, tussen 5 en 10 euro. De prijs wordt bewust laag gehouden omdat de shows toegankelijk én betaalbaar moeten zijn voor elke muziekliefhebber uit Dendermonde en de wijde omgeving. Meer info vind je op het Facebook-evenement.