How To Dress Well komt naar Botanique en kondigt album ‘Care’ aan met nieuwe single

door Thomas Konings

Vandaag kondigt Tom Krell bka How To Dress Well een nieuw album aan. Dat de opvolger van “What is this heart?” ‘Care’ zou heten wisten we intussen al, nu zijn verdere details bekendgemaakt. 23 september is de datum van release (via Weird World), verder moet je weten dat Dre Skull (baas van dancehall-label Mixpak), Kara-Lis Coverdale (organiste bekend van samenwerkingen met Tim Hecker), CFCF en Jack Antonoff (fun.-gitarist bekend van wederhelft Lena Dunham en productiewerk voor o.a. Taylor Swift en Grimes) co-producties verzorgden.

Die laatste zat mee achter de knoppen voor lead single ‘Lost youth / lost you’, die je hieronder via Spotify kan beluisteren. Het is een episch nummer van meer dan vijf minuten. Ik ben er alvast behoorlijk enthousiast over, check later vandaag onze site voor een singlereview met uitgebreide meningen van verschillende recensenten.

How To Dress Well zal z’n nieuwe plaat live voorstellen tijdens een wereldtour. Op 11 november speelt de alternatieve-r&b-zanger in ons land; meer bepaald in de Rotonde (!) van de Botanique. Tickets en info vind je op de website van de Brusselse concertzaal.