Ik Zie U Graag – Festival in Breda focust van 2 tem 4 december op Belgische muziek

door Bart Somers

Tijdens Ik Zie U Graag op 2, 3 en 4 december 2011 laat poppodium Mezz in Breda een mooie dwarsdoorsnede zien van wat er in België allemaal gebeurt op muziek- en kunstgebied. Ondere andere Mintzkov, Drums Are For Parades, Broken Glass Heroes, School Is Cool, Intergalactic Lovers, Charlie Jones’ Big Band, The Hickey Underworld en Yuko spelen op Ik Zie U Graag.

Vlaams cultuurhuis de Brakke Grond presenteert het hele weekend een podium waarop onder meer Lennaert Maes, Geppetto & The Whales en Flying Horseman (solo) zullen staan. Zaterdagnacht gaat Ik Zie U Graag door met wat pareltjes van het Lektroluv-label: VNNR en Mumbai Science. Ook zullen op vrijdag DJ Monsieur Paul van Triggerfinger en op zaterdag Luc de Vos van Gorki achter de decks in het Mezz Cafe gaan staan om hun favorietjes plaatjes te draaien.

Naast muziek staat Vlaamse kunst centraal. Rudy Trouvé komt zijn eigen werk exposeren en er is een expo van de popfotografie van Alex van Hee en Greetje van Buggenhout. Natuurlijk kennen we België ook als bourgondisch land, dus zijn er Belgische Ik Zie U Graag-biertjes te koop en trakteert Mezz op bonbons.

Een overzicht van het complete programma vind je op www.ikzieugraag.nl

Download en print het blokkenschema hier

Tickets zijn te koop via www.mezz.nl