IndieGloria: derde uitzending met studiogast Bart Somers van Indiestyle

door Filip Van Der Elst

Vanavond is het de derde uitzending van IndieGloria op Radio Scorpio, en de luisteraars mogen zich aan een speciale gast verwachten. Bart Somers komt op bezoek, en daarmee bedoelen we niet de burgemeester van Mechelen, wel de oprichter en hoofdredacteur van deze website.

Hij komt in de studio vertellen wat hem aanspreekt in indiemuziek, wat hem drijft om al vier jaar lang veel tijd en energie in deze site te steken, en waar voor hem de toekomst van indie ligt. Daarnaast blikken we opnieuw vooruit naar wat er deze week te gebeuren staat (onder meer optredens van The Gaslight Anthem en We Are Augustines en de nieuwe plaat van Bat For Lashes) en proberen we enkele onbekende maar beloftevolle bands in de schijnwerpers te plaatsen. Heb je bijvoorbeeld nog nooit van Jake Bugg of Citizens! gehoord? Dan heb je alweer een extra reden om vanavond zeker af te stemmen op IndieGloria.

IndieGloria is elke zaterdag tussen acht en negen ‘s avonds te beluisteren op 106 FM in Leuven of via de website van Radio Scorpio daarbuiten. Volg het programma zeker ook op Facebook.