Intergalactic Lovers brengen nieuwe plaat ‘Exhale’ naar de AB

door Joppe Peeters

Dit najaar lijkt er een sterk offensief van Belgische muziek op til. Naast nieuw werk van onder andere Absynthe Minded, Girls in Hawaii en Nordmann mogen we nu ook een nieuwe plaat van Intergalactic Lovers verwachten, via Unday Records. ‘Exhale’ is de naam die hun derde album meekrijgt. Op 15 september verschijnt de opvolger van ‘Little heavy burdens’, die wij meer dan eens oplegden.

Het nieuws werd vandaag bekendgemaakt toen een nieuwe videoclip verscheen van het Belgische viertal rond zangeres Lara Chedraoui. De clip hoort bij ‘Between the lines’, de eerste single uit ‘Exhale’. Het is een ode aan René Magritte, of aan België in het algemeen.

De band kondigde ook nog een Europese najaarstournee aan met vooral data in Nederland en Duitsland. Op 2 november komen ze terug naar eigen land voor een concert in de Ancienne Belgique. Tickets in info voor dat optreden vind je hier. Eerder was de groep al bevestigd voor Pukkelpop 2017. Voor info en tickets daarover verwijzen we naar de website van het festival.