Into The Great Wide Open 2013 – tickets kosten 110 euro, stagiar(e)s gezocht

door Bart Somers

Daar zijn ze dan, de data voor de komende editie van Into The Great Wide Open. In 2013 vindt het festival plaats op 6, 7 en 8 september. De kaartverkoop voor de vijfde editie start op zaterdag 26 januari 2013 om 10.00 uur, via www.intothegreatwideopen.nl. De prijzen voor tickets zijn €110,- voor volwassenen (vanaf 16 jaar) en €12,50 voor een kinderticket (4 tot en met 15 jaar). Deze prijzen zijn exclusief servicekosten, bootreis en overnachting.

Reserveren kampeerplekken
Voor de komende editie gaan de organisatoren het reserveren van campingplekken koppelen aan de kaartverkoop, dit om zoveel mogelijk festivalbezoekers een campingplek te kunnen bieden. Tentplekken tijdens het weekend op zowel Kampeerterrein Stortemelk als Lange Paal zijn geblokkeerd en worden dus pas na de ticketverkoop vrijgegeven. Meer informatie over de koppeling ticketverkoop en campingplekken volgt binnenkort.

Stagiair(e)s gezocht
De mensen van Into The Great Wide Open zoeken voor de komende editie weer aantal stagiair(e)s voor diverse functies en periodes. Leerzame doch pittige klussen. Lees verder op de festivalwebsite voor meer informatie, de volledige omschrijvingen en takenpaketten van de diverse stages.

Vrijwilligers
De organisatoren krijgen al aardig wat vragen van mensen die vrijwilliger willen worden volgend jaar. Ze zijn echter nog niet gestart met het zoeken van vrijwilligers, dit zal ergens in het voorjaar (rond april/mei) gebeuren. Meer info volgt dan via de website en de nieuwsbrief van het festival.

Line Up
Over de line up is er nog niets bekend. Dit jaar stonden onder meer Franz Ferdinand, Alt-j, Reggie Watts, Django Django, Spinvis en Jake Bugg (ja toen al) op de affiche. Uitkijken dus naar wat 2013 brengt.