Jakhals 2015 op 11 april: drie tips van de organisatie

door Jens Van Lathem

jakhals 2015

Kill your darlings. Met heel veel enthousiasme koos de organisatie achter Jakhals dit jaar weer acht steengoede bands en een dj uit om op 11 april het anders rustige Desselgem omver te blazen. Wij belastten ze met de taak om drie groepen te kiezen die de Indiestyle-lezer zeker moet bekijken. Vergeet echter zeker niet de rest van de line up te checken, er is dit jaar ook een expo met werk van Geert Braekers, Nina Verhelst, Fleur Coevoet en meer. Meer info en tickets vind je op de website.

Raveyards

In Gent ontstond deze formatie die een overvloed aan talent samenbrengt. Elk lid is bezig met eigen muzikale hoogstandjes, denk dan aan Steak Number Eight, Maya’s Moving Castle, The Subs en Villa. Een succesformule dus die niemand onberoerd laat. De combinatie van talent, ingenieusiteit en een hoop energie zorgen voor een gekke trip die je niet snel vergeet. Om 00:30 Raveyards, bereid je er op voor.

Hemelbestormer

De naam verklapt al hoe de muziek klinkt. Een hemelbestormer is iemand met wilde plannen. Deze band heeft die duidelijk en wij maken daar graag deel van uit. Intense, donkere muziek die je meevoert naar het universum dat de groep creëert. En wij vinden het daar alleszins de moeite, dus kom mee met ons. Om 21u is ‘t van dat.

dirk.

Nee, uw nonkel Dirk komt niet spelen op Jakhals. dirk. is een band. En dàt doen ze goed. Vier kerels met wat frustraties die eruit moesten en daar zijn we maar wat blij om. Ze zijn nog nieuw, fris, maar toch al gezegend met pikzwart bloed. Zeg niet dat we u niet gewaarschuwd hebben, Om 18u30 doet dirk. zijn ding.

Facebook-event Jakhals 2015