Krankland klinkt magisch op deze akoestische versie van ‘Summer avalanche’

door Tiffany Devos

Indiestyle werkt regelmatig samen met Mr.Blackbird om akoestische sessies op te nemen. Op dinsdag 20 september filmden we er eentje in een bus op DOK én dat voor de eerste keer met publiek.

Op het programma stond een korte akoestische set van Krankland, het project van Little Trouble Kid Thomas Werbrouck. De eerste twee singles van z’n te verschijnen debuutalbum werden alvast enthousiast opgenomen in onze Verse vangst-rubriek: de eerste omwille van zijn vage psychedelicasound, de tweede vanwege zijn volle indiepopgeluid.

‘Summer avalanche’ ziet er in deze Indiestyle x Mr. Blackbird alvast prachtig uit. Check de sfeervolle video hieronder en hou onze socials in de gaten voor toekomstige sessies met publiek.

Voor deze sessie werken we samen met Toutpartout en Autumn Falls. Krankland speelt zelf twee keer op Autumn Falls, op 29 september in Vooruit en op 20 november in Muziekodroom. Daarnaast spelen er nog een heleboel interessante bands op het festival, lees hier over de 10 blikvangers van het festival.

‘WANDERROOMS’, het debuut van Krankland komt uit op 30.09.2016! Pre-order hier de plaat.

Check het volledige programma van Autumn Falls hier.