Le Guess Who? May Day – line up compleet, tijdschema bekend

door Bart Somers

Op zaterdag 26 mei vindt voor het eerst de Le Guess Who? May Day plaats. Tivoli, Ekko, ACU en de Neude bieden podium aan meer dan tien vooruitstrevende artiesten. Daarnaast geven diverse acts in verschillende winkels in de omgeving van de Voorstraat optredens tijdens Le Mini Who?, het in 2011 geboren kleinere zusje van Le Guess Who?.

Weird Dreams en DJ Fitz maken programma compleet

Met de toevoeging van het Londense psych-pop kwartet Weird Dreams en spil binnen de internationale psychedelische undergroundscene DJ Fitz is het programma voor Le Guess Who? May Day compleet. Het volledige tijdschema voor Le Guess Who? May Day is vanaf nu online beschikbaar via www.leguesswho.nl.

Tickets

Passe-partout tickets zijn verkrijgbaar à € 20,- en geven toegang tot alle locaties. Deze zijn online verkrijgbaar, alsook bij de kassa’s van Tivoli Oudegracht en Plato Utrecht. Op de avond zelf kunnen nog aparte locatietickets à € 15,- aan de deur te koop zijn, afhankelijk van de passe-partoutverkoop en de capaciteit van de verschillende zalen. Meer info over tickets vind je hier.

RSVP Julia Holter

Julia Holter zal een seated optreden geven in de intieme Spiegelbar van Tivoli. Om het knusse karakter te kunnen garanderen is besloten het concert RSVP-only te maken. Een stoel reserveren is mogelijk vanaf woensdag 16 mei via info@leguesswho.nl.

Le Mini Who?

Le Mini Who? komt met een tweede ‘May Day’-editie welke overdag plaatsvindt tussen 12:00 en 18:00 en waarbij meer dan tien artiesten zullen optreden. Het gratis ‘minifestival’ wordt georganiseerd in samenwerking met lokale Utrechtse ondernemers in en rond de Voorstraat en toonaangevende Nederlandse underground labels.

Info in het kort:
Datum: zaterdag 26 mei
Le Guess Who? May Day
Programma: Cloud Nothings, Bear In Heaven, Moonface, Sharon van Etten, Nguzunguzu, Willis Earl Beal, Julia Holter, Sleepy Sun, Young Magic, Weird Dreams, DJ Fitz, MMOTHS, Girls Names & Kim Janssen
Locaties: Tivoli, Ekko, ACU, de Neude en omgeving Voorstraat
Website: www.leguesswho.nl