Leffingeleuren 2013 – programma aangevuld met o.a. Dead Ghosts en Soldier's Heart

door Bart Somers

Iets minder dan drie maanden duurt het nog vooraleer het zomerafsluitende muziekfestival Leffingeleuren zich aandient, en de voorbereidingen zijn al volop bezig. Zo begint ook de affiche stilaan vorm te krijgen. Na de eerste 14 namen die we enkele weken geleden als voorproefje kregen, onthullen de organisatoren vandaag opnieuw vier geheimen. Ook Dead Ghosts, Soldier’s Heart, Max Romeo en Pura Vida & Conga ‘Ashanti’ Roy zullen tussen 13 en 15 september van de partij zijn in de deelgemeente van Middelkerke.

Zoals de voorgaande jaren bestaat de line-up uit een mix van internationale toppers, Belgische headliners, exclusieve cd-voorstellingen, jong en fris talent, undergroundhelden en nog meer. In totaal staan er zo’n 35 namen op de verschillende podia, in de komende weken worden de ontbrekende vakjes voor 13, 14 en 15 september ingevuld.

De voorverkoop is ondertussen al gestart. Tickets en meer info vind je via www.leffingeleurenfestival.be.

Leffingeleuren vindt plaats in het dorpscentrum van Leffinge, in de schaduw van de gerestaureerde kerk. Het hoofdpodium staat in de concerttent, verder zijn er optredens in Zaal en Café De Zwerver.
Leffinge is een deelgemeente van Middelkerke en ligt op 6 km van Oostende. Het festival is makkelijk bereikbaar via afrit 5 op de E40. Met het openbaar vervoer is er de kusttram en de trein tot in Oostende, aansluitend zijn er bussen van De Lijn naar Leffinge. Er is een festivalcamping.