Lokerse Feesten 2014 – programma bijna volledig, o.a. Oscar and the Wolf en Emiliana Torrini toegevoegd

door Bart Somers

Toen de organisatoren vorig najaar aan de 40e editie van de Lokerse Feesten begonnen, was het opzet er een speciale en gedenkwaardige editie van te maken, voor jong én oud. Nu, enkele maanden van onderhandelen en puzzelen later, durven de mensen achter het festival met enige trots te stellen dat ze hierin geslaagd zijn.

Eerder was reeds de komst bekendgemaakt van acts als Neil Young & Crazy Horse, Blink-182, 50 Cent, Motörhead, Jessie J, Fatboy Slim, Amy Macdonald, Pet Shop Boys, Miles Kane en Belgische headliners als Triggerfinger, Arsenal, Hooverphonic en Novastar. Deze worden nu aangevuld met dance- en hiphop toppers Nero (dj-set), Magnus (live), Mix Master Mike, KRS-One, The Opposites, DJVT en The Subs, en opwindend dansbaar talent Mumbai Science en Gangthelabel. De Blink-182 fans zullen zeer blij zijn met de toevoeging van Millencolin, Twin Atlantic en New Model Army. Een van dé succesverhalen van 2014, Oscar & The Wolf speelt in Lokeren één van slechts drie Belgische festivalshows. Emiliana Torrini en Gabriel Rios zullen jullie harten verwarmen op 9 augustus, en Admiral Freebee, The Bony King Of Nowhere (solo) en Lonely The Brave treden aan voor grote helden Neil Young & Crazy Horse. Dansen tot het sluitingsuur op de Grote Kaai kan op de fijne plaatjes van Dirk Stoops en Hindu Radio DJ’s.

De Lokerse Feesten lopen in 2014 van 1 tot en met 10 augustus. Bezoek de website van het festival voor tickets, de volledige line-up met ook de Red Bull Elektropedia Room en verdere info.