M-idzomer 2014 – programma compleet, o.a. SX en Hydrogen Sea toegevoegd aan de line-up

door Bart Somers

M-idzomer, het multidisciplinaire muziek- en cultuurfestival van 30CC, Het Depot en M, komt naar buiten met de volledige affiche. Namen als Herman Brusselmans en SX vervoegen Gabriel Rios, Melanie de Biasio en Joan As Police Woman in en rond de tuin van M.

Op www.m-idzomer.be staat vanaf vandaag het volledige programma live. Binnen de verschillende disciplines ontdekkingen doen staat centraal bij de opbouw ervan. “Het complementaire van deze verschillende cultuurhuizen maakt M-idzomer een werkelijk uniek gebeuren voor de stad. Je kunt het al in de lucht voelen… Er is iets op til.” zegt Denise Vandevoort, schepen van cultuur.

M-idzomer wil zich dan ook onderscheiden van andere festivals: de organisatoren zetten volop in op maximaal genieten. Een prachtige plek, fantastische expo’s, geweldige performances, steengoede muziek en een ontspannen sfeer moeten samen met een line-up om u tegen te zeggen de basisingrediënten vormen voor vier dagen goed vertoeven.

Vanaf vandaag vind je een hele reeks nieuwe namen op de festivalwebsite: SX, Hydrogen Sea, Ostyn (Absynthe Minded), Wende en vele anderen uit de muziek-, theater- en literatuurwereld. Check de website van het festival voor tickets, het volledige programma en verdere info.