M-idzomer Leuven 2012 – line up geeft namen prijs, o.a. CocoRosie en Isbells bevestigd

door Bart Somers

Het Depot, 30CC en M maken zich klaar voor een nieuwe editie van het vierdaagse M-idzomerfestival, een eigentijds festival boordevol concerten, stand up-comedy, performance, dans, spoken word en beeldende kunst in M – Museum Leuven. De binnentuin van M wordt tussen 2 en 5 augustus 2012 het sfeervolle decor voor een reeks stomende concerten van oa. CocoRosie, José James, Absynthe Minded, Amatorski, Isbells , Spinvis en Renée (info & tickets).

In het museum zelf vinden te midden van de vaste collectie en de zomertentoonstellingen tal van performances plaats, met een stevige portie comedy, theater, dans en spoken word. Xander De Rijcke, Katinka Polderman en Otto-Jan Ham & Stijn Van de Voorde om maar enkele namen te noemen. Tijdens M-idzomer kan je tussen de concerten en het binnenprogramma door de tentoonstellingen van M meepikken.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar. De verkoop van de early bird tickets loopt vanaf 16 april tem 1 mei. Een combiticket van 4 dagen kost nu slechts € 70. De prijs van een early bird dagticket bedraagt amper € 20. Bestel dus snel je tickets en geniet van een heerlijke M-idzomer.

Alle tot nu toe bevestigde namen zijn:
Cocorosie
José James
Isbells
Amatorski
Spinvis
Absynthe Minded
Katinka Polderman
Xander De Rijcke
Otto-Jan Ham & Stijn Vandevoorde
Sol LeWitt

M-idzomer website