Masda, Dustbug en Off The Radar stellen nieuwe releases voor in Kinky Star Club

door Jacky Ypzsilon

De recentste release op Kinky Star Records is de splitrelease op 12″ van Masda en Dustbug. Beide acts stellen hun plaat voor in de Kinky Star Club op 20 december.

Masda is het alter ego van Mathias Spriet & Tuur Delodder. De muziek van dit Lokerse duo kabbelt soms onheilspellend voort over gitaar naar elektronica. Live optreden doen ze steeds met de nodige intensiteit, dat belooft alvast voor vrijdag. Aan de andere kant van de plaat vind je Dustbug, het eenmansproject van Karel Thant, die in die hoedanigheid sinds enkele jaren solo songs brouwt door klanktapijten en omgekeerd.

Off the Radar brengt op kerstdag geen jingle bells naar de Kinky Star, maar wel driestemmige rock, vette riffs en inventieve drums met hier en daar een vleugje pop. De rockband van Jurgen (Dr. Pepper Family, Pornorama), Rudy (Dr. Pepper Family) en David (Steamer Cry Wolf) heeft zijn selftitled album digitaal uitgebracht bij Kinky Star Records en stelt het op woensdag 25 december voor in de club aan de Gentse Vlasmarkt.

Kinky Star website