Motel Mozaïque 2014 – tickets nog steeds te koop met korting, nieuwe namen bevestigd

door Bart Somers

Het programma van het aankomende Motel Mozaique Festival, op vrijdag 4 en zaterdag 5 april 2014 in Rotterdam, is uitgebreid met onder andere Erlend Øye, Johnny Flynn & The Sussex Wit, Seun Kuti & Egypt 80, Angel Olsen, Clean Pete, Ivo Dimchev, Emke Idema, Era Vati en Authentic Boys. De kaartverkoop voor de 14e editie van het kunstenfestival is reeds gestart. Snelle beslissers profiteren van een Early Bird-korting, dit geldt zowel voor passe-partouts als dagkaarten. De komenden maanden worden nog tientallen namen van artiesten, theatermakers en kunstenaars bekendgemaakt.

Start kaartverkoop met Early Bird-dagkaarten en passe-partouts
De kaartverkoop voor het Motel Mozaique 2014 Festival is reeds gestart. Zowel dagkaarten (vrijdag 4 of zaterdag 5 april) als passe-partouts (vrijdag 4 en zaterdag 5 april) zijn tegen een gereduceerd early bird-tarief verkrijgbaar. Een dagkaart kost voorlopig €32,50 en een passe-partout €60. In een later stadium worden deze prijzen verhoogd naar €37,50 en €65. Kaarten voor het slaapproject zijn nog niet te koop. Kijk voor kaartjes, de volledige reeds bekende line-up, meer informatie over het festival en het programma op www.motelmozaique.nl.

Motel Mozaique is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Het complete overzicht vind je op www.rotterdamfestivals.nl.