OISHII Creatives zoekt dringend Presentatoren (m/v) voor hun nagelnieuwe Music TV Channel

door Bart Somers

Er altijd al van gedroomd om een tv-programma te presenteren? Eentje over muziek dan nog wel? Niet gek, vinden we. Vandaag kregen we bericht dat OISHII Creatives een muziekzender zal starten en daarvoor nog mensen zoekt. De vacature zoals wij ze ontvingen, delen we hieronder graag met jullie.

OISHII Creatives zoekt dringend Presentatoren voor hun nagelnieuwe “Music TV Channel”!
Voor ons nieuwe en hippe Music TV Channel (broadcast langs zowel internet als kabel), en waarvan we de naam lekker nog even geheim houden, zijn we dringend op zoek naar Presentators (m/v). Bij ons draait alles enkel en alleen om “muziek”, dus feeling met alle muziekgenres en artiesten van allerlei pluimage zijn een absolute must.

Ben je verder een coole, stoere, extravagante, opgewekte, sympathieke, extraverte, energieke, sociale, karaktervolle, vlot gebekte, kleurrijke, creatieve, grappige, originele, zelfvertrouwde, volhoudende, muzikaal geobsedeerde kerel of chick? Is er ‘een hoekske af’ bij jou? Bulk je van het zelfvertrouwen? Kan je improviseren als geen ander? Spreek je perfect Nederlands en heb je een goede kennis van Engels en Frans? Ben je tussen 16 en 25 jaar? Lees dan zeker nog even verder..!

Zie je een carriére als ‘mediafiguur en spreekbuis van de Belgische muziekwereld’ voor jezelf als een logisch gevolg van je ‘zijn’? Vind je het gezicht zijn van de ultieme muziekzender net zo cool als je zelf bent? Stop dan nu met lezen…

… en maak dat je aan de slag gaat, want dan ben je de persoon die we zoeken en ben je uitgenodigd op onze casting! Bezorg ons onmiddellijk al je gegevens en essentiële bewijsstukken van je geschikt- en/of geschiftheid, je mag zelf kiezen, en overweldig ons! En doe je best, want het nagelnieuwe productiehuis ‘OISHII Creatives’ is niet altijd even gauw onder de indruk!

Bezorg ons snel je motivering waarom we net jou moeten kiezen, een CV, enkele foto’s, een facebook profiel of andere Social Media profielen, (YouTube) filmpjes (van jezelf natuurlijk), dagboeken, agendanota’s van je geschiedenisleerkracht van het derde middelbaar, genante verhalen, obscure dromen,… Zolang het ons maar overtuigt van je kunnen en ons volledig omver blaast!

Alles (liefst digitaal) bezorgen aan:

OISHII Creatives
casting@oishiicreatives.be
Halensebaan 68 bus 1
B-3290 Diest

De casting vind plaats in november maar we verwittigen je tijdig indien je geselecteerd bent!

Veel succes vanwege Team Oishii Creatives!