OLT Rivierenhof en [PIAS] Nites slaan handen in elkaar op 25.08

door Bart Somers

Sinds [PIAS] 30 jaar geleden werd opgericht, houdt het label de vinger aan de pols omtrent alles wat leeft in de (pop)muziek. Al die tijd is de Belgische firma actief betrokken geweest bij de ®evolutie van een groot aantal toonaangevende artiesten, labels en muziekgenres. Inventieve, originele en avontuurlijke muziek die Pias en haar medewerkers zonder compromissen onder een zo breed mogelijk publiek trachten verspreiden. Passie voor muziek is de drijfveer.

[PIAS] Nites is de natuurlijke uitloper van deze missie. Het podium is de natuurlijke biotoop van de artiesten en de [PIAS] Nites zijn de uitgelezen manier om gevestigde waarden en nieuw talent op de best mogelijk manier te ontdekken. Meer dan alleen maar een concert of een mini-festival, zijn [PIAS] Nites unieke ervaringen op unieke locaties, die alle zintuigen van de bezoeker prikkelen middels exclusieve concerten, spectaculaire decoratie en randanimatie; alles erop gericht de bezoeker een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen.

In 2012 is [PIAS] Nites the real-time experience van datgene waar [PIAS] voor staat sinds 1982. Op 25.08 programmeert OLT Rivierenhof een [PIAS] NITES met op de line-up Lisa Hannigan, Josh T. Pearson en Andy Burrows.

PRAKTISCH
Tickets kosten €18 in voorverkoop en €22 aan de kassa. Deuren openen om 18.30u, concert start om 19.00u. Kopen of meer info opzoeken kan via www.openluchttheater.be.