Play 2013 – line-up festival Muziekodroom bevat o.a. The Ex, Traumahelikopter en Protection Patrol Pinkerton

door Bart Somers

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2013 vindt in Hasselt opnieuw Play plaats, het clubfestival van Muziekodroom. Op vrijdag ligt de focus op elektronische dansmuziek in al haar bewegingen met 4 podia vol house, garage, techno, trap en bass. Bevestigden al: Truss aka MPIA3, Arches, Innershades, Way Back, Sheridan, Stooki Sound, M&T, Trappist, Titans, Nachos For The Early Riser, Moodprint, Maverick, Mophito, Solco, Kong & Gratts, Gewelt en Hucci.

Op zaterdag is er ruimte voor gitaren, pop en nieuwe soul verspreid over 5 podia met onder meer The Ex, Yellowstraps X Le Motel, Mean, Traumahelikopter, The Sha-La-Lees, Polaroid Fiction, Oscar & The Wolf, Soldier’s Heart, Spookhuisje, Pinkunoizu, Horses, Echo Beatty, Ice Cream Cathedral, Tubelight, Protection Patrol Pinkerton, Mountain Bike, Coely, Delv!S, Maask, Billie Kawende en Sgrow.

De affiche is nog niet compleet, in de volgende weken worden nog enkele namen gelost. De meest recente line-up met info over de artiesten vind je op www.playfestival.be.

Early Bird
Vroege vogels doen gouden zaken op Play: de eerste 100 tickets voor vrijdag en de eerste 100 tickets voor zaterdag gaan de deur uit aan 5 euro in plaats van 9 euro. Tickets kunnen enkel online gekocht worden op www.playfestival.be.

Terug naar de club
Play 2013 is een tweedaags clubfestival op 5 podia in Muziekodroom en Forty Five. Na de weidsheid en grandeur van de festivalzomer brengt Play het publiek, de bands en de dj’s terug naar de intimiteit van de club voor een meer directe en pure concert- en feestbeleving, met een neus voor nieuwe acts. De perfecte start van het Limburgse clubseizoen?