Pukkelpop voegt achttien nieuwe namen toe aan de affiche

door Johan Baeten

Nieuws uit Kiewit: Pukkelpop heeft een bonte verzameling acts toegevoegd aan de line-up. Door de toevoeging van deze achttien okselfrisse namen lijkt de affiche bijna rond. Zij die hun Pukkelpopdagen doorbrengen ter hoogte van de Boiler Room en diens kleine broertje, de Dance Hall, mogen hun hart ophalen met de komst van The SubsClaptoneMickeyHenri PFR en Limits. The Subs zal bovendien een exclusieve classics dj-set uit de mouw schudden.

Op de openingsnacht kan je nog meer onbeschaamd dansen op de beats van Laston & GeoSkyve & Eva De RooIlse Liebens en de weergaloze Boiler Boys. Voor het iets verfijndere werk kunt u die avond terecht in de Booth, waar Hush Hefner b2b Michael Midnight, Bafana en Goldfox b2b Joyhauser voor de plaatjes zullen zorgen.

Pukkelpop voegt overigens nog enkele Belgische namen toe aan de affiche: zo zullen namen als Kenji Minogue en Felix Pallas geen verrassende Pukkelpopacts zijn. Ook opkomende Belgische urban-namen blackwave. en TheColorGrey mogen in augustus aantreden in Kiewit. Soul, funk en r&b in overvloed vindt u ten slotte terug bij Tank and The Bangas.

Wie de 32ste editie van Pukkelpop wil meemaken, moet volgens de organisatie niet lang meer wachten met een ticket te kopen. De allerlaatste namen en de timetable komen er binnenkort aan.