Rock Herk 2012 – Line up onthult namen van o.a. Dinosaur Jr. en Dum Dum Girls

door Bart Somers

De datum van Rock Herk 2012 staat vanaf nu aangestipt in de agenda’s van fans van onder meer Dinosaur Jr., Dum Dum Girls, While She Sleeps, Tocadisco, Les Petits Pilous, The Gaslamp Killer en Emalkay. Dit zijn namelijk de eerste namen die officieel bevestigd zijn voor het festival dat in 2012 plaatsvindt op 13 en 14 juli (info & tickets).

Met de nodige trots kondigt Rock Herk aan dat niemand minder dan Dinosaur Jr. op zaterdag 14 juli het hoofdpodium betreedt. De organisatie is zeer blij om tijdens de feesteditie één van de meest invloedrijke Amerikaanse rockbands te ontvangen. Een tweede band die op dat podium zal spelen is Dum Dum Girls, getekend op het prestigieuze Sub Pop Label.

Een eerste naam voor het tweede podium oftewel de Vice Club is de Engelse hardcore sensatie While She Sleeps. Naar goede gewoonte kan er op Rock Herk ook stevig gedanst worden. Dit kan alvast op muziek van de top uit de Duitse dancescène Tocadisco, het Franse electro duo Les Petits Pilous, danceterrorist The Gaslamp Killer en dubstepicoon Emalkay. Meer namen volgen de komende weken en maanden.

Rock Herk vindt plaats op 13 en 14 juli 2012 in park Olmenhof te Herk-de-Stad. Tickets en meer info vind je via www.rockherk.be.