Rock Herk 2012 – uurschema online

door Bart Somers

Een kleine twee weken geleden kreeg de affiche voor Rock Herk 30 zijn definitieve vorm met de laatste headliner. Ondertussen werden ook de laatste twee namen aan het programma toegevoegd en het uurschema bekend gemaakt.

Zoals steeds is Rock Herk ook een plaats voor de beste post-rock. Het Zweedse EF zal hier in 2012 voor zorgen. De Engelse hardcore band Last Witness wordt op zaterdag toegevoegd aan de line-up van de Vice Club. Eerder bevestigden Felix Da Housecat, Dinosaur Jr., The Subs (live), The Raveonettes, Black Box Revelation, Tocadisco, Les Petits Pilous (live), We Have Band, Yuksek (live), Feadz, Mustard Pimp, Raving George, Paul Chambers, Steak Number Eight, Dum Dum Girls, The Death Set, Gallows, Architects, While She Sleeps, Campus, Polaroid Fiction, Emalkay, Drumsound & Bassline Smith, Trolley Snatcha, Bar9, Joker, TC, Eskmo, electric)noise(machine, Faisal, Tomba en The Gaslamp Killer hun komst naar Herk-de-Stad.

Rock Herk vindt plaats op 13 en 14 juli 2012 in park Olmenhof te Herk-de-Stad. Hou de website van het festival in de gaten voor het laatste nieuws.

In een mededeling laten de organisatoren weten dat zowel online als in de voorverkooppunten de ticketverkoop vlot loopt. Er zijn wel nog voldoende tickets beschikbaar. Tickets aan de kassa zijn 25% duurder dan in voorverkoop. Rock Herk raadt festivalbezoekers dan ook aan om tickets op voorhand te bestellen. Zoals eerder aangegeven wordt het bezoekersaantal in 2012 beperkt tot maximum 12.000 bezoekers per dag. De voorverkoop van festivaltickets stopt woensdag 11 juli om 24u. De voorverkoop van dranktickets stopt zondag 8 juli om 24u.