Rock Herk 2018 – Mark Lanegan Band, Kevin Morby, The Soft Moon, Sons en STUFF. bij eerste namen

door Jacky Ypzsilon

Rock Herk blijft in 2018 traditiegetrouw een van de festivals waar gitaren nog het grootste deel van de decibels produceren. Op 20 en 21 juli kan je erbij zijn voor een aantal topacts uit België en het buitenland.

De eerste namen voor het hoofdpodium zijn Triggerfinger, Mark Lanegan Band, Kevin Morby, The Soft Moon, STUFF. en La Jungle. Daarnaast is er naar goede gewoonte ook plaats voor aanstormend talent met Sons, winnaars van de Nieuwe Lichting, en Limbomanialaureaten Fornet.

Het tweede podium, de Club, biedt plaats aan het hardere werk, met de Amerikaanse hardcorepioniers Sick of it All en punklegende Marky Ramone, Raketkanon met een exclusieve festivalshow, King Hiss, Toxic Shock en Lotus. In de Club kan er in de late uren verder worden gefeest op de stevige partymuziek van huisdj’s Goe Vur In Den Otto. De dj-acts voor het hoofdpodium volgen binnen enkele weken, samen met nog meer namen voor de andere podia.

Na het succes van vorig jaar pakt Rock Herk opnieuw uit met een groepsticket. Wanneer je vier combitickets koopt ontvang je een vijfde combiticket volledig gratis (ter waarde van 47 euro). Wees er snel bij want er zijn slechts 200 groepstickets beschikbaar. Tickets en pratische info vind je via www.rockherk.be. Goed om te weten: de voorbije jaren was het festival steeds uitverkocht.