Rock Werchter 2014 – Eels van de partij op 4 juli, ook groot aantal concerten in Nederland gepland

door Bart Somers

Grootmeester/frontman E pakte uit met het nieuws dat Eels in 2014 op Rock Werchter zal spelen. Elke keer weer verrast de groep live qua bezetting en opzet. Dat zal deze zomer niet anders zijn. E brengt op vrijdag 4 juli een nieuw album mee en een groep die melodica’s, traporgels, mandolines, zingende zagen en andere stille instrumenten speelt.

Bevestigd voor vrijdag 4 juli zijn, in alfabetische volgorde: Arctic Monkeys, Crystal Fighters, Eels, Ellie Goulding, Foster The People, George Ezra, Jack Johnson, Major Lazer, Parov Stelar Band, Rodrigo y Gabriela, The 1975, The Naked and Famous, The Strypes, The Subs en Trixie Whitley. Meer namen volgen binnenkort.

De combitickets, geldig 4 dagen, evenals de dagtickets voor donderdag 3 juli, voor zaterdag 5 juli én voor zondag 6 juli zijn uitverkocht. Dat maakt dat er enkel nog dagtickets voor vrijdag 4 juli in verkoop zijn. Klik hier voor gedetailleerde ticketinfo. Er zijn voor de uitverkochte ticketcategorieën wachtlijsten geopend.

Eels zal tevens een aantal concerten spelen in Nederland, met name in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Check de website van de band voor alle datums en verdere info over het album en de tour.