Rock Werchter maakt timetable bekend en upgrades van Barn en Klub C

door Yannick Verhasselt

Rock Werchter heeft geluisterd naar de massale kritiek van afgelopen editie naar aanleiding van de stormlopen voor verscheidene concerten, zoals die van onder meer Editors en Fred Again in de Barn. Daarbij konden veel mensen uiteindelijk niet binnen en genoodzaakt concerten te volgen buiten op het grote scherm.

Ondanks dat diezelfde Barn al een nieuwe upgrade had gekregen waardoor er wel 20.000 mensen in konden en meer afgesloten werd voor een betere concertbeleving, past Werchter nu wederom de grote tent aan. Ook Klub C wordt aangepakt. “Both tents will feature open fronts, so those outside can stay engaged.”, klinkt het. “New screens mounted on both tents will show everything happening on stage, there will be stands and climate control for added comfort.“, gaat het statement verder.

Ook nieuw vandaag: de timetable! Deze is zowel beschikbaar op de app als op de website. Het puzzelen kan beginnen en het doorhaken van knopen bij vervelende clashes eveneens. Rock Werchter vindt plaats van 4 tot en met 7 juli, enkel tickets voor donderdag zijn nog beschikbaar.