Rock Zerkegem 2014 – line-up met o.a. Night Beats, Mountain Bike en Double Veterans, pintjes aan 1 euro

door Bart Somers

Rock Zerkegem is aan zijn zevende editie toe. De voorbije jaren was het festival doorgaans goed voor zo’n 500 bezoekers. In 2014 ziet de organisatie het wat groter en schakelt ze een versnelling hoger. Het concept met lokale groepen en één headliner met nationale bekendheid wordt bijgestuurd. Ditmaal vist Rock Zerkegem in de vijver van garage-psychedelische bandjes, vandaar ook de titel ‘Hightime Festival’, een verwijzing naar de samenwerking met de Hightime Studio, waar al verschillende acts een Hightime Session opnamen.

De drankprijzen blijven legendarisch goedkoop, je betaalt slechts 1 euro voor een pilsje of cola. De camping is bovendien helemaal gratis. De line-up bestaat uit Night Beats, Mountain Bike, Double Veterans, Yawns, Alpha Whale, Mind Rays, Skydog Slaver, Bird of Prey, Mostly Whites, dj Nasty Bartender en er is ook nog een surprise act.

Als mediapartner geeft Indiestyle de organisatoren van het festival binnenkort de gelegenheid om de artiesten nader toe te lichten. Bezoek www.rockzerkegem.com voor tickets en verdere info.