Rockin’ Ribs 2012 Raalte op 26 mei – tickets te koop, programma volledig

door Bart Somers

Met de toevoeging van Go Back To The Zoo en King Jack heeft de organisatie het programma voor Rockin’ Ribs op zaterdag 26 mei in Raalte rond. Eerder werd met Status Quo al een minder Indiestyle-getinte act aangekondigd. Tickets zijn al sinds december te koop (Hier klikken om het jouwe te kopen).

Go Back To The Zoo is tegenwoordig één van de grootste bands in het Nederlandse muziekcircuit. Vanaf debuutsingle ‘Electric’ scoort de band hit na hit en speelden ze op de grootste festivals en in de beste clubs. Zo stond de band op Lowlands, Pinkpop en het Hongaarse Sziget. Door veel te spelen heeft de band een zeer goede live reputatie opgebouwd. Op 6 april verschijnt het tweede album ‘Shake A Wave’ en de eerste single van dit album ‘What If’ stijgt met de dag hoger in de Nederlandse hitlijsten.

Go Back To The Zoo website

King Jack timmert hard aan de weg. Eind 2011 kwam hun titelloze debuutalbum uit en dit zorgde voor veel landelijke media aandacht. De eerste single ‘Lose It’ werd veelvuldig gedraaid op 3FM en de nieuwe single ‘Take Me Home’ wordt ook nog eens gebruikt in de nieuwe commercial van een grote telecomprovider. De band speelt zelf ook een rol in de commercial. King Jack is een jonge groep, maar heeft podiumervaring te over. Zo zaten toetsenist Thijs Boontjes en zanger/gitarist Boaz Kroon in de begeleidingsband van Anouk.

King Jack Tumblr

De online voorverkoop startte al in december en de organisatie maakt nu bekend dat aanstaande vrijdag 3 februari de lokale voorverkoop begint bij de voorverkoopadressen:

Raalte: Annie Schulten Lederwaren en Raalte Plaza: Formido/Welkoop/Woonstudio
Luttenberg: Café de Schoenmaker
Tickets kosten €20,00 (excl. servicekosten) per stuk.

Rockin’ Ribs
Zaterdag 26 mei 2012
Domineeskamp, Raalte
Ticket: €20 excl. servicekosten
www.rockin-ribs.nl