Sherman – One Way Town en Sherman EP nu te koop

door Bart Somers

De Belgische singer-songwriter en multi-instrumentalist Sherman is net voor de dag gekomen met de nieuwe single ‘One Way Town’. Het nummer gaat gepaard met een verrukkelijke en bijzonder komische videoclip van de hand van regisseur Wesley Jacobs, zeker de moeite waard om eens te bekijken. ‘One Way Town’ werd inmiddels reeds opgepikt door Studio Brussel en Jim TV, anderen zullen ongetwijfeld volgen.

Deze week brengt ons tevens Shermans eerste fysieke release: een self-titled EP waarop uiteraard de nieuwe single ‘One Way Town’ prijkt, naast de vorige singles ‘On Your Side’ en ‘Days Go By’, die beiden maandenlang door Studio Brussel werden gedraaid en wekenlang hoog genoteerd stonden in De Afrekening. De EP bevat als bonus tenslotte ook een intimistische pianoversie van ‘One Way Town’, opgenomen tijdens Shermans live optreden voor The Janice Long Show op BBC2.

De EP zal beschikbaar zijn tijdens en na de clubshows die Sherman gepland heeft dit najaar, en ook digitaal via iTunes en andere online providers.

Check voor meer info over optredens etc de Facebook page of de website van Sherman