Stem www.abconcerts.be tot Site van het Jaar

door Bart Somers

Naar jaarlijkse gewoonte gaat het computermagazine Clickx op zoek naar de ‘Site van het Jaar’. Indiestyle had niet misstaan in de categorie ‘Cultuur’, al heeft het helaas niet mogen zijn. Wel genomineerd is één van onze favoriete concertgebouwen, de AB. Vind jij net als wij dat AB een terechte winnaar zou zijn? Stem dan via www.sitevanhetjaar.be. Omdat je per categorie 3 sites mag selecteren, zijn we zo vrij om ook onze sympathie voor Poppunt en Rock Werchter uit te drukken.

Je kan in 21 verschillende categorieën een stem uitbrengen. Een professionele vakjury zorgt voor 30% van de stemmen, de 70% overige stemmen worden geleverd door het publiek. Jouw stem is dus belangrijk. De verkiezing van de Site van het Jaar is de voorbije jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het Vlaamse internetwereldje. De website van AB ging in 1998 lopen met een mooie erkenning. AB won toen de “Prijs van de Vakjury”.

Een aantal andere genomineerde sites in onze categorie dit jaar zijn Pukkelpop, Rock Werchter, Vorst Nationaal en Poppunt. De winnaars worden bekendgemaakt op dinsdag 13 december in de Handelsbeurs in Gent.

Alle info op www.sitevanhetjaar.be