Student Kick-Off 2013 te Gent – line-up met o.a. Sir Yes Sir en Delta Crash

door Bart Somers

Reeds voor de achtste keer zal Student Kick-Off het Gentse academiejaar met de nodige toeters en bellen openen. Wat ooit begon als een uit de hand gelopen barbecue op het Kramersplein, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig festival.

De line-up loste vandaag de eerste namen, en 2013 lijkt vooral richting mainstream en dance te gaan. Sir Yes Sir, Delta Crash en The Band of Willies zorgen alvast voor de iets alternatievere noten. De commerciële geluiden en de beats krijgen we op woensdag 25 september van 2 Fabiola, SquarElectric, Regi en We Are Prostitutes.

Naast de hoofdacts valt er op het muzikale vlak nog heel wat extra’s te beleven op Student Kick-Off 2013. Zo is er op het Sint-Amandsplein, net zoals tijdens de vorige editie, een tweede podium. De hele dag door kunnen bezoekers zich hier aan de dwingende beats van de verschillende dj’s onderwerpen. Op het hoofdpodium komt onder meer een heuse studentenfanfare langs, de rector is nog iets speciaals van plan en burgemeester Termont spreekt zijn zegen uit over de studenten.

Wie er verder nog de line-up zal aanvullen laten de organisatoren ons binnenkort weten. Volg het allemaal via www.studentkickoff.be.