Suck it and See in Bonnefooi Brussel op 20.02 met optreden van Sea Peoples, gevolgd door party met indie/rock/soul-dj’s

door Jacky Ypzsilon

De winterstop zit erop, de studenten zijn van de examens verlost, de festivalzomer geeft zijn eerste onthullingen prijs, en er zitten weer te gekke indie/rock party’s aan te komen. En dan hebben we het niet in het minst over onze eigen Suck It And See in de Bonnefooi op 20 februari.

Sea Peoples, door ons vorig jaar al uitgeroepen tot de Belgische sensatie van 2014, zal iets na negenen het podium betreden voor een set van een dik halfuur. Daarna laten Souligan, Twisted Melon en Brett Summers de nachtraven dansen tot in de vroege uurtjes op muziek van artiesten als Franz Ferdinand, Babyshambles, Arctic Monkeys, Crystal Castles, The Beatles, Blood Red Shoes, Black Box Revelation, The Smiths, The Clash, The Rolling Stones, CHVRCHES, The Killers, Kasabian, Pixies, The Black Keys, Oasis, Black Lips, Blur, The Beach Boys en The Strokes.

De Bonnefooi ligt recht tegenover het ABCafĂ©, op slechts 10 minuten stappen van het Centraal Station en is dus ideaal bereikbaar, of je nu met de laatste trein ‘s avonds terug naar huis wilt, of met de eerste ‘s morgens. De inkom is gratis, en voor studenten hebben we extra goed nieuws, want pintjes van het vat kosten op vertoon van een studentenkaart maar 1 euro voor 21u en tussen 23u en 1u. Ben je bij de gelukkigen die een ticket hebben voor het concert van Balthazar die avond in de AB? Spring dan zeker binnen achteraf.

Op het Facebook-event kun je meer info vinden, je vrienden laten weten dat je gaat, of hun uitnodigen om mee te komen feesten. Tot ziens op 20 februari in de Bonnefooi.