Suck it and See in oktober en november met The Herfsts, Too Tangled, Lisa Smolders en meer

door Bart Somers

Wij zijn klaar voor een nieuw seizoen van Suck it and See’s, jullie ook? Samen met Bonnefooi zal Indiestyle weer een aantal indie/rockparty’s organiseren, en wel op 30.10, 27.11, 29.01 en 26.03.

Voor de eerste 2 edities hebben we alvast hele mooie namen weten te overtuigen om de aanwezigen te entertainen. Op 30 oktober spelen The Herfsts live. De 7-koppige band uit het Leuvense gooide al hoge ogen in Rockvonk, Humo’s Rock Rally en een reeks eigen optredens. Ze krijgen die avond het gezelschap van Dj Elsocht (We Love Rock), onze huis-dj Brett Summers, en trakteren je ook nog op een Pruimentijd dj-set, waarbij enkele leden van The Herfsts achter de draaitafels kruipen.

Op 27 november zal niemand minder dan Too Tangled optreden. Dit Belgische duo, vaak vergeleken met The Kills maar zeker ook een groep met een eigen gezicht en sound, heeft al opgetreden in een hoop belangrijke zalen in België en Europa en heeft meer dan 1 sterk album op het actief. Lisa Smolders, Melting Time en Brett Summers zullen na het optreden de nacht voldraaien met de beste (indie)rocksongs van de jaren 50 tot nu.

Het Facebook-event voor 30.10 is klaar, klik hier om je op aanwezig te zetten. Dat voor 27.11 volgt spoedig.