Sziget Festival 2012 van 6 tot 13 augustus – programma aangevuld met o.a. The Killers

door Filip Van Der Elst

De line-up voor het Hongaarse Sziget Festival begint steeds beter gevuld te geraken. Afgelopen week maakten de organisatoren alweer een hele rits namen bekend. Het beste nieuws is dat ze een headliner voor de laatste festivaldag gevonden hebben, en wat voor een: niemand minder dan The Killers mag de Main Stage afsluiten.

Er werden nog een hoop acts vrijgegeven, in de meest uiteenlopende genres en van alle mogelijk denkbare nationaliteiten. Zo zullen ook Borgore, Crookers, Dirtyphonics, DJ Fresh, Dope D.O.D., High Contrast, MC Dynamite, Tiga, Azari & III, Modeselektor, Kakkmaddafakka, Lamb, The Black Seeds, Wild Beasts, Amon Amarth, Flux Pavillion, Saint Etienne, Anti-Flag en Gocoo op het Boedapestse eiland te bewonderen zijn.

Er zijn intussen al een hele hoop interessante namen aan de affiche toegevoegd. Zo bevestigden onder meer Placebo, The Vaccines, The Stone Roses, Crystal Fighters en Hurts hun komst naar Sziget. Er worden binnenkort nog een pak namen verwacht voor het festival, dat doorgaat van 6 tot 13 augustus. Tickets en verdere info, met onder meer verschillende manieren om naar en van het festival te reizen, vind je via www.szigetfestival.nl.