Teenage Wasteland op 02.11 in De Kreun in Kortrijk

door Louis Janart

Sinds de komst van Balthazar, SX,  Goose en eerder ook al Ozark Henry wordt Kortrijk door velen als dé muziekstad van België beschouwd. Met een knappe concertzaal annex club als De Kreun krijgen de lokale talenten dan ook al enkele jaren de kans om zich ten volle te ontplooien. Een sterke programmatie maakt van De Kreun één van de meest toonaangevende clubs van Vlaanderen. Daarnaast worden er ook regelmatig feestjes georganiseerd zoals Radio Modern of House Grand Cru, maar een echte rock-‘n-roll party ontbrak nog in het veelzijdige aanbod.

Andere steden zoals Gent (met Hindu Nights en Date With The Night) en Brussel (onze eigen Suck It & See) laten al langer de dansvloer vol lopen op de betere rock-‘n-rollplaten van de voorbije decennia. Nu breit ook West-Vlaanderen een vervolg aan dit concept en het belooft alvast de moeite te worden. De line-up is een opeenvolging van de beste namen uit hun genre. Zo krijgen jullie voor de eerste maal de kans om Odelay! aan het werk te horen die in de toekomst ook de vaste resident zal worden van Teenage Wasteland. Daarnaast draait onze eigen Brett Summers (AB, Botanique, Indiestyle) plaatjes voor Gigolos In Retirement (Hindu Nights, Lokerse Feesten, Petrol) en Dilly Boys (Hindu Nights, Date With The Night). Naast de betere muziek mag je je ook verwachten aan een echte London ‘Underground’ sfeer, Gin & Tonic, Vespa, Fred Perry en andere typische stijlkenmerken uit de rijke Britse rock-, pop- en modgeschiedenis.

Indiestyle heeft het grootste vertrouwen in een daverend feestje en besliste daarom ook om officieel partner te worden van Teenage Wasteland. Houd onze site dus zeker en vast verder in het oog voor meer nieuws. Bekijk zeker eens de Facebook-pagina van Teenage Wasteland en vergeet intussen niet op tijd je tickets te bestellen.

Website Teenage Wasteland

Twitter @10agewasteland

Website De Kreun