TrixTrax op 20 november 2014 met Teen Creeps en Monster Youth – gratis inkom

door Jacky Ypzsilon

Wie op zoek is naar nieuw Belgisch talent kan daarvoor elke maand op TrixTrax terecht, dat wisten we al langer. De novembereditie, die gepland staat op 20.11, verdient echter meer dan gewone aandacht, omdat de line-up werkelijk uitmuntend is. Wordt dit de allerbeste TrixTrax van 2014?

Monster Youth zal de avond openen met de onverdroten snedige rock-‘n-roll van het ultrakorte ‘Get out’ en de andere songs van de volgend jaar te verschijnen langspeler ‘Lost dream, cool fire’. Enkele weken geleden bracht Indiestyle de clip van de single in première, en we zijn ook erg benieuwd naar hoe dit alles live zal klinken.

Als tweede band zal Teen Creeps het podium bestijgen. Hoewel Bert Vliegen bij Horses de indruk zou kunnen geven 17 uur per dag op een wollen dekentje onder bebloesemde bomen te zitten mediteren, ontbindt hij hier samen met Ramses Van den Eede (Hypochristmutreefuzz) en Joram De Bock zijn gitaarduivels en maken we dus kennis met een hele andere, even imponerende kant van ‘s mans persoonlijkheid.

Zoals steeds verwennen de mensen van TrixTrax ons gratis op al dit lekkers. Check www.trixonline.be voor meer info.