TrixTraxFest – 4 Jaar Indiestyle op 20.09 in TRIX: after party met Indiestyle dj's

door Bart Somers

Indiestyle bestaat 4 jaar en dat mag, moet en zal gevierd worden. We slaan op 20 september de handen in elkaar met de mensen van TrixTrax om van hun TrixTraxFest een extra mooie editie te maken.

De definitieve timing van de avond ligt nog niet helemaal vast. Waaraan je zeker niet moet twijfelen: na het laatste optreden heb je reden genoeg om te blijven voor een after party, voor wie wil dansen en meebrullen met een reeks steengoede indie rock uit een recent en minder recent verleden. Op de dj line up: Stethoscope Steve (Indiestyle, 22tracks.com, AB), Twisted Melon dj’s (Indiestyle, Twisted Melon, Hindu Nights) en Bester Langs (Indiestyle).

Voorafgaand aan de party krijg je volgende getalenteerde Belgische bands live te zien: BRNS (Les Nuits Botanique, Les Ardentes, Dour Festival), Reiziger (Pukkelpop), Dukes (Frappantpop, Humo’s Rock Rally), Interesting Television Programs en Vincent&Jules (Rockvnk, en de winnaar van onze vi.be contest).

De toegang is gratis. Klik hier om aan je Facebook-vrienden te laten weten dat je gaat, of om te checken wie er nog van de partij zal zijn. TRIX vraagt je te reserveren via dit formulier.