TrixTraxFest – 5 jaar Indiestyle op 26.09 in TRIX met o.a. Montevideo, Leaf House en Alpha Whale

door Bart Somers

Op 26 september vieren TRIXTRAX en Indiestyle feest. TRIXTRAX ziet de dingen een beetje groter dan normaal en palmt naast de TRIX Bar ook de Club in. Indiestyle blaast 5 kaarsjes uit. Jezelf instellen als aanwezig kan via het Facebook-event.

TRIXTRAX staat voor een reeks concerten van jonge, talentvolle binnen- en buitenlandse groepen en artiesten. De organisatie is in handen van een groepje enthousiaste vrijwilligers die alternatieve muziek, in alle stijlen, vormen en maten, een warm hart toedragen. Centraal staan de zoektocht naar aanstormend talent en een verrassende en kwaliteitsvolle avond muziek. Zo waren in het verleden enkele hedendaagse smaakmakers van de Belgische scene, zoals School Is Cool, Intergalactic Lovers en Soldier’s Heart gratis op TRIXTRAX te bewonderen. De TRIXTRAX-concerten vinden normaal gezien elke derde donderdag van de maand plaats de gezellige TRIX-bar

In september bestaat Indiestyle vijf jaar, en slaan TRIXTRAX en het online muziekmagazine de handen in elkaar voor een TRIXTRAXFEST in de TRIX Bar en Club. De affiche staat met Montevideo, Leaf House, Alpha Whale en Phanques weer bomvol talent van eigen bodem. De opener zoeken we momenteel in samenwerking met vi.be. De inkom van het festival bedraagt vijf euro. Er is geen voorverkoop. Beluister alvast de reeds bevestigde acts door hieronder op een bandnaam te klikken.

Montevideo

Leaf House

Alpha Whale

Phanques