TrixTraxFest viert 6 jaar Indiestyle – finalisten en winnaar vi.be wedstrijd bekend

door Tiffany Devos

Op donderdag 25 september vieren TRIXTRAX en Indiestyle feest. TRIXTRAX staat voor een reeks concerten van jonge, talentvolle binnen- en buitenlandse groepen en artiesten.

In september bestaat Indiestyle zes jaar, en slaan TRIXTRAX en het online muziekmagazine ondertussen voor de derde keer de handen in elkaar voor een TRIXTRAXFEST. De affiche staat met Mountain Bike, Newmoon en Tin Fingers weer bomvol talent van eigen bodem.

De opener zochten we via een vi.be contest. Van de vele mooie inschrijvingen beoordeelde onze jury volgende tien bands het best.

In alfabetische volgorde: Bazart, dirk., I Drove A Tank, Ides Moon, Jacle Bow, Leopard Skull, Massa Nobu, Monster Youth, Nunki en Wooly Mammoths.

Bijna 200 inzendingen, uren aan luistersessies en heel wat getwijfel later werd Leopard Skull de opener van het nieuwe TrixTrax-seizoen.

We overdrijven niet als we zeggen dat de mensen van TrixTrax en Indiestyle die de demo’s hebben beluisterd een hoop aangename verrassingen hebben ontdekt. Er kan helaas slechts 1 winnaar zijn, al bedanken we alle andere deelnemers, en moedigen we hen aan om vooral genadeloos te blijven zweten en aan de weg te timmeren.

Klik hier voor meer info over het event, en om je op aanwezig te zetten natuurlijk.

Met dank aan vi.be en Poppunt