Vestrock 2013 – tickets te koop vanaf zaterdag, namen volgen binnenkort

door Bart Somers

Vestrock 2013 vindt plaats op 31 mei en 1 juni. Vanaf 1 december zijn Early Bird tickets voor Vestrock online te bestellen via www.vestrock.be. De Early Bird ticketprijs is tot 1 januari € 22,50. Daarna kost een kaartje in de voorverkoop € 25. Alle eerdere edities van Vestrock waren volledig uitverkocht.

BINNENKORT EERSTE NAMEN
Ook in 2013 vormt het eiland in de Buitenvest van Hulst, de meest Vlaamse stad van Nederland, de thuisbasis van Vestrock en Vestrock Junior. De organisatie is inmiddels begonnen met het programmeren van artiesten en maakt binnenkort de eerste namen bekend. In 2013 kijkt de organisatie ook over de Nederlandse en Belgische landsgrenzen heen naar mogelijke internationale acts.

WEDEROM VESTROCK JUNIOR
In 2012 organiseerde Vestrock voor de eerste maal Vestrock Junior, een festivaldag speciaal voor kinderen. Deze eerste editie was dermate succesvol dat de organisatie besloten heeft om ook in 2013 Vestrock Junior te organiseren op vrijdag 31 mei 2013. Voor beide festivaldagen worden losse kaarten verkocht. De kaarten voor zaterdag 1 juni zijn vanaf 1 december al verkrijgbaar; de kaartverkoop voor vrijdag 31 mei start later.

Vestrock website