Vincent&Jules winnen vi.be concours TrixTraxFest – 4 Jaar Indiestyle

door Bart Somers

Op 20 september zet TrixTrax 5 getalenteerde Belgische acts op de affiche van TrixTraxFest – 4 Jaar Indiestyle. BRNS, Reiziger, Dukes en Interesting Television Programs lagen al eerder vast. Met Vincent&Jules is nu ook de winnaar van de vi.be contest en tevens de opener van de avond in de TRIX Bar bekend. Klik hier om de songs te beluisteren die hun de overwinning bezorgden.

Zowat 150 acts vonden dat ze voldeden aan het criterium om deel te nemen, namelijk minstens 3 goede indie rocksongs in de vi.be player hebben. We overdrijven niet als we zeggen dat de mensen van TrixTrax en Indiestyle die de demo’s hebben beluisterd een hoop aangename verrassingen hebben ontdekt. Er kan helaas slechts 1 winnaar zijn, al bedanken we alle andere deelnemers, en moedigen we hen aan om vooral genadeloos te blijven zweten en aan de weg te timmeren.

TrixTraxFest – 4 Jaar Indiestyle vindt plaats op 20 september in TRIX te Antwerpen. De toegang is gratis, al vraagt TRIX je wel te reserveren via dit formulier.

Klik hier om aan je Facebook-vrienden te laten weten dat je gaat, of om te checken wie er nog van de partij zal zijn.

Met dank aan vi.be en Poppunt