Volkoren bestaat 10 jaar, viering op 13.10 met o.a Sea + Air, Charles Frail en Ponoka in het Beauforthhuis te Zeist/Austerlitz

door Bart Somers

Het tienjarige bestaan van Volkoren wordt op 13 oktober 2013 gevierd in het Beauforthhuis te Zeist/Austerlitz. In een oude jazzclub midden in het bos zullen bands als Ponoka, mensenkinderen, SEA + AIR, Mariecke Borger, Charles Frail en Sarah Lois een aanvullend programma verzorgen. Als opwarmer wordt de ‘VOLKOREN 10th ANNIVERSARY COMPILATION’ uitgebracht.

Een typisch Volkoren-menu
Sommige mensen eten omdat ze moeten. Voor hen is eten brandstof. Ze willen het gemakkelijk en eenvoudig. Geen franjes, geen verrassingen. Sommige mensen beluisteren muziek ook op die manier. Bij Volkoren daarentegen zijn de mensen gedreven door één passie: hun grote liefde voor originele, authentieke en veelal verstilde muziek. Volkoren is een muziekuitgeverij voor liefhebbers. Volkoren wil uitstekende smaken serveren in subtiele, heerlijke, rustig bewegende muziek. Fans zijn familie en metgezellen voor het leven. Volkoren-fans houden in het algemeen van alle artiesten op het Volkoren-menu en niet alleen van een individuele artiest. Volkoren biedt hen muziek in een intieme sfeer in een veelal handgemaakte vorm.

De afgelopen 10 jaar mochten de volgende artiesten Volkoren op smaak brengen: at the close of every day, 16 Horsepower, anderson, Brown Feather Sparrow, Ponoka, ME, Sarah Lois, Charles Frail, SILMUS, minco eggersman, White Stone Assembly, Jonas David, SEA + AIR, Mariecke Borger, HILLMADELOW, Kim Janssen en mensenkinderen. De komende 10 jaar hoopt Volkoren hier nog een prachtige lijst aan toe te voegen.

Volkoren10 is nu gratis te downloaden op www.volkoren.com.