We Are Open 2014 – line-up met o.a. The Go Find en Soldier’s Heart, tickets goedkoper voor snelle beslissers

door Bart Somers

We Are Open is traditioneel het startschot van het concertjaar in TRIX, en dan heeft het Antwerpse muziekcentrum de goede gewoonte om uitsluitend talent van eigen bodem te programmeren. Gedurende twee goed gevulde avonden krijg je op 21 en 22 februari op de verschillende TRIX-podia opnieuw een exquise selectie van nieuw talent, opkomende bands en gevestigde waarden.

Met The Go Find, Psycho 44, DAAU, Soldier’s Heart en Children Of The Palace krijgen we al de eerste bevestigde namen te horen. Verder zullen ook alle zes winnaars van de recente provinciale popconcoursen zich komen voorstellen: Yawns (Antwerpen), The Glucks (West-Vlaanderen), Nicely Dressed (Oost-Vlaanderen), Five Days (Vlaams-Brabant), Evil Invaders (Limburg) en Thibet (Brussel).

Begin 2014 wordt het programma stelselmatig verder aangevuld en maken de mensen van TRIX de dagindeling bekend. Voor de snelle beslissers zijn er nu al een gelimiteerd aantal early bird combitickets te koop aan slechts 18 euro. Op = op, benadrukken de organisatoren. Vanaf dinsdag 7 januari start de reguliere voorverkoop en betaal je 13 euro per dag of 23 euro voor een combiticket. Meer info vind je op www.trixonline.be.