Welkom bij de nieuwe Indiestyle

door Bart Somers

In juli 2011 bestond Indiestyle 3 jaar. Wie zich afvroeg waar die party bleef: wij vieren voor een keer op een ietwat andere manier. Dit jaar zetten we geen Gents café op stelten, maar werkten we in alle stilte aan een nieuwe versie van de website.

Indiestyle fotograaf Bart Vander Sanden ontpopte zich tot een uiterst gedreven webmaster die enkele maanden lang het beste van zichzelf gaf. Wij zijn alvast erg te spreken over het resultaat, hopelijk onze bezoekers ook. Als dat zo is, is een ‘Like’-je op onze Facebook page altijd een goed idee. Elke Like tovert een glimlach op onze gezichten. Place to be: www.facebook.com/pages/Indiestylebe/208042979209050

Een nieuw kleedje betekent ook een frisse aanpak. Vanaf nu zal het onmogelijk zijn om naast onze highlights te kijken. De menu’s vind je zonder scrollen op elke pagina. Als de stijl van een bepaalde medewerker/-ster je erg bevalt, kun je vlot al zijn/haar bijdragen opvragen. Ook leggen we meer de nadruk op onze social media, we kunnen er niet omheen dat deze de laatste jaren een steeds grotere rol zijn gaan spelen. Je eigen feedback geven op onze artikels wordt een stuk eenvoudiger dankzij de comment velden onder elk artikel. De RSS feeds waar mensen al jaren om riepen staan nu ook vrolijk te blinken op onze site. En dit is nog niet alles: binnenkort kan hopelijk elke bezoeker van Indiestyle ook zelf bijdragen posten in onze lezershoek, omdat Indiestyle niet alleen van ons is, maar ook van jullie. Alles opsommen is onmogelijk, surf dus eens goed rond en houd de site in de gaten, dit nieuwe jasje is zeker geen eindpunt.

Onze welgemeende dank gaat uit naar iedereen die van de eerste versie van Indiestyle een succes maakte: webmasters, graphic designers, hosters en alle andere mensen die vrijwillig tijd in Indiestyle staken. Want Indiestyle is en blijft een collectief van allerlei talentvolle jongelui die hierin een uitstekende etalage zien om hun talenten te tonen aan de buitenwereld.

Veel plezier ermee.