Annie Greenabelle – Op en top romantisch

door Phara Elsen

Annie Greenabelle is een kledingmerk voor vrouwen, dat gelokaliseerd is in Engeland. Wat hen zo speciaal maakt is dat ze voornamelijk Fairtrade katoen gebruiken om alles te produceren. Op de website kan je het hele verhaal van hoe een kledingstuk gemaakt wordt volgen. Elke stap, van hoe het katoen verworven wordt, tot het vervaardigen, wordt allemaal opgevolgd en is voorzien van een Fairtrade code.

De site biedt een groot assortiment aan. Je kan er vrijwel alles vinden wat met vrouwenmode te maken heeft. Ze hebben vooral een hele grote collectie jurken, in allerlei vormen en maten en aan een zeer betaalbare prijs.

Wat de mensen achter het merk eigenlijk willen aantonen, is dat ethische kleding ook mooi en betaalbaar kan zijn en dat het dus mogelijk is om alle partijen die betrokken zijn bij het maken van een kledingstuk eerlijk te behandelden.

Je kan alles online bestellen, maar kleding van Annie Greenabelle is ook te koop in enkele winkels, zoals onder andere in Topshop in Oxford Street in Londen. De volledige lijst met winkels is te vinden op de website van Annie Greenabelle.