Black Balloon Bible 09 - kersteditie

door Phara Elsen

Cléo Baele en Sarah Bos zijn het brein achter Black Balloon, een kledinglabel voor zowel mannen als vrouwen. Hun stijl kan omschrijven worden als edgy en minimalistisch, met toch die typische mannelijke en vrouwelijke karakteristieken. Dit zeer trendy label kan nog sterk groeien.

Een tijd geleden opende hun eerste winkel de deuren te Gent, en via hun Black Balloon Bible houden ze iedereen op de hoogte van wat er allemaal in hun wereld gebeurt. In deze negende versie staan heel wat fijne tips, zoals hun kerstmis sale. Ook leren we dat je bij elke aankoop van 50 euro een heel aardig cadeautje krijgt, namelijk een das of een strik.

Wat wij er het leukste aan vinden, is dat je zoveel kan doen met een eenvoudige simpele strik. Je kan hem op de gewone manier dragen, bij een leuk hemd, maar hij kan ook dienen als versiering van een leuke tas, of als broche. Of je kan hem zelfs gebruiken als haaraccessoire, mogelijkheden genoeg dus.

Hier zijn de Indiestyle favorieten:

Het goede nieuws is dat Black Balloon sinds december ook 7 op 7 open is. De winkel is gelegen in Onderbergen 39, te Gent en de openingsuren zijn:
Ma tot Vrij 10 tot 19.30
Za 10 tot 18.30
Zo 11 tot 16

Black Balloon website