Bota'Carte vernieuwd vanaf 19.11 – 2 maanden gratis Deezer voor eerste 300 kopers

door Bart Somers

Naast een voortdurende zoektocht om nieuwe harten te veroveren, vindt Botanique het minstens even belangrijk om hun huidige en trouwe publiek te verzorgen. Daarvoor bestaat er al sinds een 15-tal jaar de Bota’Carte. Meer dan 1600 mensen hebben er eentje. Logisch, als je minstens 3 keer per jaar naar een concert in de Botanique gaat, is het eigenlijk al een must have.

Deze Bota’Carte zal vanaf 19 november in een nieuw vintage kleedje steken. De lay-out wijzigt, en ook wat betreft het gebruikersgemak verandert er wel wat. Samen met Ticketmatic hoopt Botanique de aankoop van de kaart maar zeker ook de aankoop van de concerttickets met deze Bota’Carte aanzienlijk te vereenvoudigen en te verbeteren voor hun publiek, zowel aan de balie als online. Het zal mogelijk zijn met een persoonlijke code het hele jaar door optimaal van alle Bota’Carte voordelen te genieten.

Botanique zet voor ons nog eens alle voordelen van de kaart op een rijtje:
– Een concertcheque ter waarde van (maximum) 16€ (volle prijs)
– 3€ korting op de voorverkoopprijs van alle Bota-concerten
– 6€ korting op de ticketprijs aan de balie op de avond van het concert (als er nog tickets beschikbaar zijn)
– Een maandelijkse nieuwsbrief met daarin extra aanbiedingen en vrijkaarten te winnen voor alle Bota-concerten van de maand
NIEUW: 2 maanden DEEZERpremium abonnement ter waarde van 9,98€ (enkel voor de eerste 300 personen die een bota’carte kopen of verlengen tussen 19.11 en 30.11)

De Bota’carte blijft één jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Botanique denkt dat deze formule nog niet voldoende bekend is bij de talrijke muziekliefhebbers in België. Zeker in deze moeilijkere economische tijden en een overaanbod aan sterke concerten, kan de kaart volgens het Brusselse cultuurcentrum meer dan eens een verschil maken. Overtuigd? Meer info over hoe een Bota’Carte te kopen vind je via deze link. We raden je aan om wegens het Deezer-voordeel te wachten tot 19.11, maar ook niet langer dan dat.